Quantcast
Channel: صالحين پايگاه عمار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 4

لازمه ي تغيير رويکرد در اجراي طرح صالحين

$
0
0

تغيير رويکرد لازمه اجراي طرح صالحين در مسجد


آنچه براي فعال شدن مساجد در تمام شهرهاي کشور و نيز الگو گرفتن از مدل‌هاي موفق اين حرکت، حايز اهميت اساسي است اعتقاد به ضرورت تغيير رويکرد از تجهيزات محوري و امکانات مداري به تربيت محوري و مربي مداري است.


شجره طيبه صالحين به خودي خود اتفاق بزرگي نيست


صالحين، در وهله‌ي نخست، به خودي خود اتفاق بزرگي نيست بلکه بستر تحقق يک تحول عظيم و ارزشمند در آينده مي‌باشد چنانکه در واقع، همراه شدن ده‌ها هزار فعال فرهنگي کشور با اين جريان و نيز تلاش براي تربيت نسل جوان و نوجوان در اين حرکت بخودي خود تحول بزرگي است که مي‌توان از آن بعنوان اصلي‌ترين ماموريت دوره‌ي انتظار، به منظور تعجيل در ظهور امام عصر (عجل الله تعالي فرجه) نام برد و ياد کرد.
به هر حال در اين باره، همانگونه که پيشتر گفتيم، منشاء پيدايش جريان مسجدي در اهواز، در اولين لايه‌هاي زيربنايي آن، بيش از همه مبتني بر همان تغيير رويکرد اساسي و مهم، از نظامي گري در جنگ سخت، به رزمندگي و مجاهدت از نوعي ديگر و متناسب با نياز جبهه جنگ نرم بوده است.


اولين گام ضرورري براي موفقيت طرح شجره طيبه صالحين


که بنابراين، اولين گام ضرورري براي موفقيت صالحين در هر شهر و ديار، حتما بايد معطوف به همان هدف مذکور، يعني تغيير رويکرد غير تربيتي به تربيت باشد. البته براي کار، متوليان امر، در هر شهر و محله و روستايي که هستند بايد اول به ترويج و تبليغ اين انديشه بپردازند و پس از آن تلاش کنند تا گروههاي دغدغه مند و داراي رسالت اساسي، در اين جبهه جديد، تکثير شوند و به لحاظ عددي و کمي افزاي يابند. به ديگر سخن آنکه، براي تبديل پروسه فعال‌سازي مساجد شيعه در ساير شهرهاي کشور، به يک جريان فرهنگي غالب، ابتدا بايد همکاراني همفکر و رزمندگاني مجاهد و نستوه، مناسب اين جبهه تربيت کرد. کساني که حاضر باشند خود را وقف کار فرهنگي نمايند. طلاب، دانشجويان و روحانيون در واقع وقفي، مهره‌هاي کليدي و اثر گذاري که حاضر باشند خود را وقف کار فرهنگي در جبهه مقابله با جنگ نرم دشمن نمايند.


تقويت تشکل‌هاي همسو با طرح صالحين


در ادامه پس از اين مرحله همچنين افراد بايد به تقويت تشکل‌هاي همسو در اين خصوص بپردازند، علاوه بر آنکه در اين راه برخي فاکتورهاي مهم و اساسي همچون: بستر‌سازي مناسب به منظور تبادل تجربيات موفق، احساس مسئوليت و تعهد نسبت به سرنوشت ساير مساجد، اتخاذ نگاه جبهه‌اي به کل جريان کار و نيز تقويت انگيزه‌هاي مثبت و پر انرژي، از ديگر مولفه‌هاي اساسي ايت تغيير رويکرد، در جريان احياء مساجد در آخرالزمان يا همان جريان صالحين در کشور مي‌باشد. بر اين اساس، کساني که در اين راه مجاهدت مي‌کنند بايد تلاش نمايند تا با صبر و استقامت کم نظير خود حتي الامکان در رفع موانع کوشا باشند و در اين راه هر مانع و مشکل را به مثابه‌ي يک علامت سئوال بدانند که قطعا راه حل و جوابي خاص دارد و بدون شک، اگر مسير درست را طي کنند حتما خواهند توانست آن مانع و مشکل را از پيش رو بردارند.
بنابراين، اگر اهوازي‌ها 20 سال پيش حرکتي را شروع کردند که اکنون بطور نسبي موفق بوده است، حال هر چند ما انتظار نداريم که ديگران هم، مسير 20 ساله آنان را يک شبه طي کنند، اما بايد توجه داشت که همواره طي هزار فرسنگ را صعب العبور نيز در وهله نخست، منوط به برداشتن گام اول مي‌باشد که ما نيز بايد اول همين گام را بر داريم و مهمتر از آن، اين که بايد سعي کنيم که همين گام اول را نيز درست برداريم، باشد که اميدوار رسيدن به هدف باشيم.
بر اين اساس، توصيه و تاکيد به اجراي صالحين، در واقع به منزله ترغيب به حرکت و تلاش در اين عرصه خطير و حياتي و نيز تذکر و يادآوري مداوم نسبت به اهميت انجام ماموريت بزرگي است که آنک، پرده نشين غيب، يوسف فاطمه (سلام الله عليها) هم، نتيجه و ثمره اين کار عظيم را، چشم به راه است و انتظار مي‌کشد.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 4

Latest Images

Trending Articles